zdraví

Rádi byste pečovali o své zdraví a vitalitu přírodní cestou? Tak to jste na správném místě! Poradíme vám, jak můžete podpořit imunitu, jak doplnit vitamíny nebo si dopřát detoxikaci organismu, abyste se cítili lépe a přitom vaše tělo nebylo zbytečně zatíženo nepotřebnými chemickými látkami.

Ideální řešení pro vás nabízí výrobky společnosti Duolife, které zachovávají veškeré přírodní biologické parametry, a proto v jejich složení najdete pouze přírodní suroviny z ekologické certifikované sklizně z celého světa. Výrobky neobsahují konzervanty, protože nebyly tepelně zpracovány. Výjimečné složení bylo upraveno metodou paskalizace pro zachování sterility bez použití přidaných látek. Touto metodou dochází k stabilizaci pod vlivem vysokého tlaku a při nízké teplotě. Díky tomu jsou zachovány všechny přirozené vlastnosti produktů. Duolife tekuté doplňky stravy jsou uzavírány do zabarveného skla, které chrání substanci.

Výjimečností doplňků stravy Duolife je synergie mezi zásadami a složkami doplňků stravy, kterou přenesou i do vašeho těla. Balanc a harmonie je základem spokojené mysli i těla.

jak na zdravi prirodni cestou 3

Dopřejte si přírodní detox!

Cítíte, že vaše tělo potřebuje očistu a rádi byste mu ji dopřáli šetrnou cestou? Pro udržení organismu v optimálním stavu vyzkoušejte tekutou energii Duolife Chlorofil, která umožňuje očistit lidské tělo od přebytečných toxinů. Přírodní chlorofyl alkalizuje prostředí uvnitř organismu a příznivě ovlivňuje imunologický systém a eliminuje těžké kovy. Na organismus působí jako probiotikum a pomáhá obnovovat a oživovat buňky v těle po dlouhodobém stresu a zatížení.

Doplňte vitamíny!

Přírodní vitamínové doplňky vás nakopnou v každé fázi roku! Dobijte se energií tekutého doplňku stravy Vita C, který vám dodá sílu díky silným antioxidačním účinkům a příznivému vlivu na dobrou náladu, energii a zdraví. Snadnější vstřebatelnost pomáhá přírodním biologicky aktivním látkám vykonat účinněji svou práci.

jak na zdravi prirodni cestou 2

Vše, co si vaše tělo žádá

Řada doplňků stravy Duolife Medical Formula poskytuje vašemu tělu výjimečnou formuli pečlivě kombinovaných přírodních látek pro správnou funkci organismu. Na veškeré použité látky byly zpracovány četné klinické studie a vy si můžete na e-shopu StayVital vybrat přesně tu pro vás! Potřebujete zrelaxovat své tělo? Duolife Medical Formula ProRelaxin je bohatým zdrojem vitamínů, mikro a makročástic a prvků, které podporují správnou funkci organismu a odloučení toxických látek z těla. Ať už vás trápí cholesterol, migrény, špatná kondice svalů anebo chcete podpořit své tělo komplexně, máme pro vás řešení.

Přidat komentář

   

Zdraví