prstýnek

Mnoho mužů uvažuje o žádosti o ruku celé měsíce. Jiní spoléhají na sílu okamžiku a rozhodují se velmi rychle. V každém případě tím může být každá žena velmi překvapená. Jestli nemáte rády překvapení a máte pocit, že se váš partner chystá k žádosti, můžete uvažovat hned o několika místech, kde k tomu dojde.

Doma nebo na dovolené

V domácím prostředí muži většinou pokleknou na jedno koleno při romantické večeři, vysloví se ve vaně, v ložnici nebo v zahradě při západu slunce. Pamatujte, že žádost doma má velký potenciál, protože budete o samotě. Dovolená je ideální místo pro žádost o ruku, protože jste úplně jiné náladě, jste oba uvolnění a máte kolem nespočet nádherných míst. Mezi oblíbená místa patří:

• pláž,
• vodopády,
• hrad nebo zámek,
• výšlap na kopec s krásným výhledem do okolí.

Při večeři v restauraci

Více veřejné místo je rozhodně restaurace. Většina žen tuto možnost nemá ráda, ale muži ji rádi využívají. Jestli patříte mezi tento typ ženy, měly byste svého partnera nenápadně upozornit. Diamantové zásnubní prsteny vám partner může jistě dát při romantické večeři i doma. A nebudete riskovat, že se ztrapníte na místě plném cizích lidí.

Máte své oblíbené místo?

Mnoho mužů využívá také speciální místa. Může se jednat o místo prvního rande, vyhlídku, oblíbenou kavárnu nebo koncert oblíbené kapely. Zamyslete se, co s partnerem rádi děláte a lze u toho udělat žádost o ruku. Možná se má váš partner v plánu něco skutečně speciálního na místě, které má pro vás oba velký význam.

S přáteli a rodinou

Žádost před rodinou a přáteli má velkou výhodu. Nemusíte již nikomu oznamovat, že jste zasnoubení. Diamantové šperky navíc mohou vaši blízcí obdivovat ihned po tom, co je dostanete. Narozeniny, Vánoce nebo společná dovolená jsou skvělé příležitosti, které může váš partner zvolit. A překvapit vás před celou rodinou velmi radostnou nabídkou.

Zdroj obrázku: Ground Picture / Shutterstock.com

Přidat komentář

   

Zdraví