Instagram

V dnešní době je síla Instagramu nepopiratelná. Platforma, kterou lze použít ke sdílení snímků vašeho života a vydělávání peněz, jsou možnosti nekonečné, pokud využijete sílu této platformy sociálních médií. Jako uživatel Instagramu jste si pravděpodobně všimli popularity určitých účtů.

 Od Zoelly po Kylie Jennerovou existují tisíce účtů, které se mohou pochlubit miliony následovníků. A i když se může zdát obtížné dostat se na tuto úroveň popularity, může se to stát dříve, než si myslíte. Pokud se chcete stát slavným Instagramerem, zde je několik nejlepších tipů, které můžete použít:

Používejte oblíbené hashtagy

Hashtagy mohou být velmi výkonným nástrojem, pokud jde o Instagram. Rozdíl mezi zobrazeným účtem a ztracenými obrázky mezi mořem obsahu musí být použity rozumně.

Chcete-li to provést, použijte až 12 různých hashtagů, věnujte pozornost popularitě každého z nich. Po označení typu fotografie, zařízení, polohy a dalších budete moci oslovit širší publikum. Pokud však jde o popularitu, je dobré mít směs - protože některé, jako je například #travel, jsou tak populární, že se váš obrázek jednoduše neuvidí.

Zveřejněte autentický obsah

Bez kvalitních obrázků nebude mít váš účet šanci k povšimnutí. Vylepšením vaší fotografie a zajištěním pravosti každého z vašich příspěvků váš účet začne shromažďovat sledovatele.

Pokud jde o obsah, je dobré mít směs obrázků z vašich cest, produktů, jídla a dalších, protože pravděpodobně budou zajímavější. Když je upravujete, neměli by být moc přehnané - použijte jednoduchý filtr a udržujte saturaci / kontrast na minimu a zároveň zajistěte, aby obrázky byly světlé a dobré osvětlení.

Stát se tzv. Influencerem/ovlivňovatelem

Jeden způsob, jak se mnoho lidí proslavilo Instagramem, je díky vlivu. Pokud propagujete značky a produkty, váš účet se stane stále populárnějším a výnosnějším.
Pokud se však chcete stát influencerem/ovlivňovatelem, musíte si pamatovat, že nebudete propagovat produkty / značky v každém příspěvku - jinak mohou vaši následovníci ztratit zájem.

Výzkum, výzkum, výzkum

Pokud se chcete na platformě stát slavným, je dobré nejprve provést výzkum. Stejně jako jakékoli jiné životní úsilí, musíte si stanovit slibné cíle. Jaké kroky byste tedy měli podniknout?

No, můžete začít zkoumáním různých vlivných osobností a celebrit. Při tom věnujte pozornost tomu, co zveřejňují a co se zdá být úspěšné. Je fascinující vidět, kolik má následovníků, kolik peněz vydělají a za co utratí.

V tomto procesu se podívejte, jak můžete svůj obsah odlišit. Poté můžete začít vylepšovat svůj účet a nastavit estetický tón. Zda se jedná o určitou paletu nebo téma.
Přemýšlejte o tom, co se snažíte zprostředkovat po celém Instagramu. Pokud znáte typ obsahu, který chcete zveřejnit, a svůj účet jste porovnali s ostatními, budete moci vytvořit poutavý a lákavý účet.

Přidat komentář

   

Zdraví