pizza

Máte rádi opravdu poctivou pizzu? Natrefit na pizzerii, ve které jsou pizzy připravovány s láskou, nejsou ochuzovány o suroviny a domů vám ji nepřivezou studenou jako psí čumák – inu, to může být pořádně tvrdý oříšek i v tak velkém městě, jako je Praha. Pokud žijete v Praze a máte chuť na výbornou pizzu, kterou vám dovezou až domů, pak pro vás máme báječný tip!

 

Znáte Pizzerie Einstein?

Záměrně se zmiňujeme o pizzerii v množném čísle, protože v Praze jich najdete hned několik – celkem čtyři, takže je o dost větší šance, že jedna z nich se nachází poblíž vašeho místa bydliště.

První provozovna Pizza Einstein vznikla již v roce 1988 a to konkrétně na Praze 7 – Letné. K této provozovně se poté přidaly další a to pizzerie Praha 3 - Žižkov v Seifertové ulici a na Praze 5 - Smíchově v Štefánikové ulici.

Nejlepší pizza v Praze

Kdo někdy Pizzerii Enstein navštívil, ten odcházel nadmíru spokojen. Zákazníci si chválí především příjemnou a ochotnou obsluhu, stejně jako výbornou pizzu, která prý patří mezi ty nejlepší v Praze. Pokud i vy chcete ochutnat pizzu, která nejednomu zákazníkovi před vámi svou vytříbenou kombinací chutí vyrazila dech, podívejte se na stránky Pizza-einstein.cz, kde najdete rozmanitý výběr.

Pochutnat si můžete třeba na klasice Al quattro formaggi, objednejte si oblíbenou Margaritu nebo ochutnejte speciální pizzu s příhodným názvem Einstein pizza. Všechny stojí za to.

Rozvoz pizzy

Možná vás od objednání pizzy odrazuje představa, že budete muset platit za dopravu. I tady vás odkážeme na stránky pizzerie, kde se dočtete, do jakých zón pizzerie rozváží úplně zadarmo při objednávce nad 300 Kč. Podívejte se na mapku, na které během vteřiny zjistíte, jestli se nacházíte poblíž některé z provozoven.

A pokud budete mít rozvoz pizzy v Praze nad tuto částku zdarma, pak není nad čím váhat, ne?

Přidat komentář

   

Zdraví