Lavička

Když se řekne Praha, většina lidí si představí spoustu památek ověnčených dlouhou historií. Praha ale rozhodně není jen o historii a o památkách, které sice stojí za vidění, ale ne vždycky máte chuť kochat se pamětihodnostmi.

Praha je zároveň město nekonečných možností, i co se týče zábavy. Pokud se chcete pobavit, zažít dobrodružství a strávit volný čas aktivně, pak pro vás máme hned několik skvělých tipů! Naším tipem je jednoznačně úniková hra.

Paintball – hra, kde nesmí chybět taktika i adrenalin!

Paintball by neznal jen málokdo. Pokud chcete zažít pořádnou dávku adrenalinu, pobavit se s přáteli a potrénovat dobře mířenou mušku, vyrazte právě za tímto druhem zábavy. Můžete se spolehnout, že si užijete spoustu legrace!

Laser Game – hra, která vás přenese do jungle i vesmíru!

Už jste někdy vyzkoušeli laser game? Pokud ne, pak nevíte, o co jste sami sebe připravili! Další velice oblíbený druh zábavy, díky které se můžete přenést třeba do vesmírné stanice nebo tajuplné džungle. Vezměte s sebou přátele a hra může začít!

Zloději snů – úniková hra, která vám umožní nabourat podvědomí!

Únikové hry jsou stále oblíbenější a není se čemu divit! Úniková hra Zloději snů je inspirovaná filmem Počátek. Společně se svým týmem se stanete týmem elitních zlodějů snů, kteří mají speciální armádní výcvik a díky moderní technologii dokážou nabourat podvědomí cizího člověka a odkrýt jeho tajemství. Co bude vaším cílem? Ukrást převratný objev z mysli světoznámého neurologa. Tato úniková hra Praha je jedna z nejpropracovanějších. Podaří se vám ji úspěšně dokončit?

Hledání pokladů – hra, kde se zábava kloubí s poznáním!

Také jste se jako malé děti chtěli vydat na cestu za pokladem? Teď můžete! Hledání pokladů v sobě kloubí nejen adrenalin a dobrodružství, ale zároveň se díky této zábavě podíváte na mnohá zákoutí města Prahy, kam byste se sami od sebe pravděpodobně nikdy nevydali.

Přidat komentář

   

Zdraví