potraviny

Zhubnout je těžké. Bez ohledu na to, jakým způsobem jdete na to - dieta, cvičení, (nebo v ideálním případě) kombinace obou - dosažení jakékoliv váhy. Ale podle registrovaného dietologa Audra Wilson, RD, LD, bariatrického dietologa na Severozápadní medicíně Metabolické zdraví a chirurgické hubnutí Center v nemocnici Delnor, největší věc, která stojí v cestě k cíli hubnutí není přejídání, dávat do jídla touhu, nebo neúspěch (i když to pravděpodobně nepomůže). Ve skutečnosti říká, že je to všechno duševní.

 

"Největší překážkou pro mnoho lidí je, že úbytek hmotnosti se stane opravdu rychle," řekla Audra společnosti POPSUGAR. Přichází ruku v ruce s tím, že si myslí, že nebudete muset měnit své současné zvyky, abyste viděli výsledky. To jsou obě nereálná očekávání, vysvětlila Audra a mohou vám ublížit několika způsoby.

Dočasná rychlá dieta

Přemýšlíte, že váha půjde rychle pryč, vás vede k hledání rychlé, dočasné diety. Audra řekla: "Možná si myslíte," No, já budu dodržovat kalorie a za měsíc by to mělo být dobré, "" pak se okamžitě vrátíte ke svým starým nezdravým návykům. " To z dlouhodobého hlediska neudrží váhu, vysvětlila. Dlouhodobý úspěch nebude pocházet z diety nebo fitness plánů, ale z "opravdu zdravých změn, které jsou součástí vašeho životního stylu."

Očekávat, že zhubnete rychle, nastaví vaše zklamání, což může vést k tomu, abyste se vzdali svých zdravých návyků, než budou mít šanci, aby se projevily. Je to pochopitelné; když nevidíte výsledky do doby, kdy si myslíte, že byste měli, je to lákavé. "Stejně to nefunguje, tak proč se obtěžovat?" Ve skutečnosti ztrácí váha jen čas. Plné plnění zdravé výživy a pravidelné cvičení vám pomohou vidět výsledky, ale nestane se to přes noc.

Obrňte se trpělivostí

"Musíte být připraveni," řekla Audra. "Musíte zapojit hlavu kolem skutečnosti, že váš život bude vypadat jinak." Možná nebudete muset provádět drastické změny životního stylu, ale budete muset provést změny, které budete muset držet dlouhodobě. Nebudou snadné - protože opět ztrácí váhu. Ale jít s vědomím, že to bude nějakou dobu trvat a odhodlání vás může připravit na to, co přijde, pomůže vám zůstat v kurzu, když se věci dostanou do pořádku, a dá vám sílu plně se zavázat ke zdravému životnímu stylu.

Přidat komentář

   

Zdraví