vztah

Možná to také znáte. Takový ten nepříjemný pocit, že ve vašem vztahu s partnerem „něco“ drhne. Už si spolu nepovídáte jako dřív a váš společně strávený čas sklouzává k rutině. Cítíte, že už si nerozumíte tak skvěle jako na začátku. Co s tím?

 

Naučte se komunikovat EFEKTIVNĚ

Asi jste se už setkali s návody jak řešit krizi ve vztahu. V každém z nich se nejspíš psalo o komunikaci. Ve skutečnosti však samotná komunikace problém neřeší. Třeba i ve svém okolí máte páry, které spolu komunikují hodně. A nahlas. Hádky jsou u nich na denním pořádku. Taková komunikace ovšem ke spokojenějšímu vztahu nepovede.

Pokud chcete mít se svým protějškem krásný a respektující vztah, měli byste si nejprve osvojit několik důležitých zásad. Inspirujte se u zajímavých lidí. Oprah Winfrey, Cheryl Cole, Geri Halliwell nebo Russell Brand. Jména celebrit, které objevily kouzlo neurolingvistického programování (NLP). Psychologické disciplíny zrozené v 70. letech minulého století ze spolupráce psychoterapeuta Richarda Bandlera a lingvisty Johna Grindera.

NLP je klíčem k poznání sebe i druhých

Když se svým partnerem chcete lépe komunikovat, měli byste jej nejprve lépe poznat. Metoda NLP vám k tomu dává příležitost. Díky práci s vlastními myšlenkami a slovy dokážete s druhými komunikovat tak, aby se vám otevřeli. Zároveň dokážete ovládnout vlastní emocionální stavy. To je pro respektující komunikaci velmi důležité.

Znalost technik NLP vám dá do rukou velmi účinný nástroj. Když se naučíte používat funkční komunikační strategie, získáte možnost navazovat úspěšnější vztahy a udržovat ty stávající na vysoké úrovni. Týká se to jak vztahu s životním partnerem, dětmi, rodiči, tak i vztahů se širším okolím.

Z pohodlí domova

Vyspělé technologie nám dnes umožňují komunikovat s kýmkoliv na světě a odborník na mezilidskou komunikaci není výjimkou. Jedinečnost online terapie vám umožní vybrat si odborníka či online psychoterapeuta i z druhého konce republiky, můžete si vybrat odborníka podle svého přání, recenzí, nejste odkázáni jen na odborníky ve vašem okolí, navíc ušetříte čas za cestování a z pohodlí domova si promluvíte tváří v tvář s odborníkem, kterého si sami vyberete a pomůže se zlepšením vašich osobních vztahů. 21. století je prostě úžasné.

Přidat komentář

   

Zdraví