Muži milují potvory

Potvora můžete být každá, prostě taková atraktivní, komunikativní a sebevědomá žena, která si nenechá od nikoho nic líbit.
Britská sexuoložka a neméně populární vztahová a sexuální poradkyně Tracey Cox říká: „Chcete-li muži opravdu udělat radost, buďte krásná, sobecká, panovačná a nestydatá,“ nechává se slyšet.

 

Pamatujte, že nemusíte mít neustále dokonale naklizeno, navařeno a napečeno, že není potřeba, abyste měla vyžehlené prádlo v den, kdy vám uschlo, že nemusí lednice praskat ve švech. Muži sice milují pocit plného žaludku a útulného bydlení. Víc však milují žhavý sex.

Pokud tedy věnujete všechen svůj čas domácnosti, večer padáte únavou, vyčítáte partnerovi, že vám s ničím nepomáhá, že už nemáte sílu a namísto abyste s ním trávila večer erotickými hrátkami v posteli, jdete spát, nedivte se, že váš muž skončí brzo v náručí nějaké potvory, která bude váš pravý opak.

Na druhou stranu jsou většinou velmi dobře naladěné, partnerovi nic nevyčítají, mají dostatek volného času na to, aby si užívaly života, a milují sex. Sex ve všech podobách. A to je přesně to, proč muži milují více potvory, než hodné holky, které většinou mají doma.

Jak tedy zařídit, aby váš partner neměl chuť utíkat za jinou?

• Nepřizpůsobujte mu všechen váš volný čas. Vyrazte si někam s přáteli.

• Buďte trochu záhadná a tajemná. Když nebude vědět, co čekat, bude to o to víc chtít zjistit.

• Nedejte mu nic zadarmo. Nechte ho, ať se snaží.

• Jednou za čas mu jemně připomeňte, že není jediný muž, který se za vámi na ulici otočí.

• Buďte sebevědomá.

• Neuhánějte ho, ukažte mu, že si čas strávený bez něj umíte skvěle užít.

Přidat komentář

   

Zdraví