Dokonalý partner

Je to jednoduché! Měl by být vysoký, tmavý a pohledný. Ale moment! To jsou jen tři. Také by měl mít okázalé auto a obrovský…. bankovní účet. Hotovo. Muž snů. Možná, že takové rysy ideálního partnera se shodují s některou hvězdou hollywoodské produkce, ale pro ty z nás, které žijí v reálném světě, je pro dlouhodobý vztah třeba víc než jen povrchnost, abychom si partnera vážili. Každý vztah vyžaduje mnoho práce a speciální péči. My pro vás máme 5 vlastností, které hledejte u partnera jako potenciál pro zdravý, šťastný a úspěšný vztah.

Dokonalý partner je loajální

Podporující partner za vámi stojí v dobrém i ve zlém. Když přijdou špatné časy, jsou první, kdo se za vás postaví a bojují s jakýmikoliv životními překážkami. Je to člověk, kterému můžete věřit a spolehnout se na něj v jakékoliv situaci. Jeho závazek vůči vám a vašemu vztahu je prvořadý a dělá vše, co je v jeho silách, aby uspěl.

Chce od vás víc

Je to někdo, kdo vám pomáhá překonávat výzvy, podporuje vás, abyste chtěla sama od sebe víc. Všichni máme čas od času tendence usnout na vavřínech. Dokonalý partner si toho všimne, zajímá se o vás a pomůže vám vrátit se zpět na cestu rozvoje. Podporuje vás a osvobozuje ve vás touhu růst. Má upřímnou péči o to, abyste vnímala své úspěchy a získala jste to, co si zasloužíte.

Inspiruje vás

Často je život obtížný a vy máte pocit, že jste vyčerpala všechny své možnosti. Dokonalý partner ve vás umí vzbudit plamen a touhu nevzdávat se, být pro vás inspirací. Pomůže vám uvažovat o tom, kdo jste jako člověk. Když máte doma podporu, neexistují limity.

Iniciuje intimitu

Stejně jako v každém vztahu je na začátku vše žhavé, ale i těžké. Jak plyne čas počáteční chtíč se vytratí a přichází nová energie, která s dokonalým partnerem nebude o nic méně vzrušující než začátky. Ideální partner přebírá iniciativu za vaši intimitu, za vzájemné přitahování, které neochladne za rok, pět ani dvacet let. Dokonalý partner nedovolí, aby věci jako stárnutí či mateřství změnily způsob toho, co k vám cítí a jak vnímá vaše tělo a sexualitu.

Obětuje se pro vás a váš vztah

Odložil nebo obětoval něco váš partner pro vylepšení vašeho vztahu? Dal přednost vašemu přání před nějakou příležitostí? To může být silným indikátorem závazku, který k vám cítí. Neočekávejte a nevyžadujte od nich, aby obětovali možnosti pokroku a rozvoje vašeho vztahu a toho mít se společně lépe. Někdo, kdo je ochoten odložit vše a být 100 % na vaší straně, je zvláštní.

Jak se nejlépe vyznat a prověřit si svého partnera v těchto aspektech? Nejprve si dobře přečtěte sami sebe. Existují oblasti, na kterých musíte zapracovat sama na sobě? Vidět a upřímně reflektovat vlastní i partnerovy charakteristiky, je skvělá cesta ke zdravému a šťastnému vztahu. Každý z nás si zaslouží mít naplňující vztah se skvělým partnerem, neexistuje důvod, proč se usadit s někým, kdo vás nerozveselí a neudělá šťastnou. Mějte na paměti, že zájem a vzájemná práce obou partnerů je klíč ke šťastnému vztahu.

Přidat komentář

   

Zdraví