Sebepoznání

Nečekejte na leden s předsevzetím pro lepší život. Pokud cítíte potřebu udělat změnu, vydejte se za sebepoznáním ihned! Dejte svému životu konečně směr, vytvořte si osobní plán pro optimální zdravotní kondici, lepší rozhodování a psychickou pohodu. Zaměříme se na duševní, emocionální, mentální a fyzické zdraví.

Do toho!

Nečekejte okamžitý výsledek. Sebepoznání je cesta na dlouhou trať a bude vyžadovat, abyste provedli změnu v každé z kategorií. Připravte si zvyky, kterých se chcete zbavit a cíle, kterých chcete dosáhnout.

Sebepoznání je hra!

Sestavte si herní plán. Vytvoření plánu, myšlenkové mapy či i grafické vyznačení vaší cesty vám pomůže vystoupit z komfortní zóny. Začněte menšími cíli. Sledování úspěchu vás bude motivovat a v období kritických okamžiků vám budou tyto výsledky oporou. Plán hry mějte stále na očích.

Dovolte si vyzkoušet nové věci

Kupte si novou knihu, vyrazte na výlet do neznámých míst, udělejte si čas na radosti, vytvářejte nové společenské vazby, vydejte se vstříc novým příležitostem. Prolomte strnulost ve svém životě. Utvořte si prostor ve svém šatníku na věci, které doplní váš nový životní styl.

Udělejte si čas jen pro sebe

Naplánujte si pravidelné chvilky sama se sebou, které strávíte meditací, novými koníčky, hledáním inspirace nebo jen nic neděláním. Naberete novou sílu, díky které pak snadněji objevíte své silné stránky.

Nemusíte na to být sami!

Obklopte se lidmi, které milujete, kteří jsou pro vás inspirativní. Založte si podpůrnou skupinu, ve které se budete vzájemně posunovat směrem k novým cílům. Vyzvěte své přátelé, rodinu, aby se k vám připojili. Je na čase, abyste převzali život do svých rukou a přestali si nechat jeho směr diktovat okolnostmi. Vy jste autorem svého příběhu.

Přidat komentář

   

Zdraví