Second hand

Asi u nás neexistuje moc lidí, kteří by aspoň jednou v životě nenakoupili oblečení, ale třeba i přehoz na gauč, závěsy nebo dětské hračky z druhé ruky. Nakupování v second handu, nebo jak se u nás zažilo „v sekáči“ se stalo českým fenoménem brzy po roce 1989. Tehdy velmi rychle různě kvalitní obchody tohoto typu objevily téměř na každém rohu.

Časem se situace vyjasnila, zůstaly jen second handy, které nabízejí kvalitní zboží a spolehlivé služby. Jednou z největších firem, která u nás podniká v tomto oboru, je společnost Bellitex. Firma byla založena už před deseti lety a dnes má celkem 37 kamenných prodejen a 20 hrabáren rozmístěných nejen v hlavním městě Praze, ale také ve většině krajů v Čechách i na Moravě. Bellitex se věnuje nejen nabídce kvalitního tříděného secondhandového oblečení, ale také outletových kousků renomovaných značek z celého světa. Bellitex je stabilní, má mnoho obchodních kontaktů po celém světě a velké zkušenosti s tím, co čeští zákazníci chtějí nakupovat.

S původními malými sólovými sekáči již moderní prodej z druhé ruky nemá příliš společného. Důkazem toho je, že Bellitex nově provozuje také vlastní internetový obchod, kde si můžete vybrat z široké nabídky dámského, pánského a dětského oblečení. V posledních týdnech byl sortiment v e-shopu Bellitex rozšířen také o nabídku obuvi. Zákazníci si mohou vybírat nejen podle velikosti, materiálu a typu oděvů, ale také podle jejich ceny. Mohou si zvolit zboží zcela nové s visačkou nebo bez ní, ale také secondhandové oblečení, které je ale vždy ve velmi dobrém stavu.

Pokud ale potřebujete mít to, co si chcete koupit nejdřív v ruce a Bellitex nemá žádnou ze svých prodejen ve vaší blízkosti, můžete navštívit třeba jednu z velkých prodejních akcí, které společnost pořádá aktuálně ve 25 městech. Vždy si tam pronajme vhodný velký prostor a v něm na jednodenní, nebo dvoudenní akci zákazníkům připraví nabídku nejméně 10 tisíc položek. Ať už nakoupíte osobně, nebo online, s kvalitou od Bellitexu budete spokojeni.

Přidat komentář

   

Zdraví