Stahovací kalhotky

Pokud máte pocit, že vaše bříško není dostatečně ploché, i když pravidelně cvičíte, vsaďte na stahovací prádlo a zejména stahovací kalhotky. 

Velmi často se stahovací prádlo využívá na společenské události, na ples či svatbu, kde pomáhá tvarovat postavu do šatů. Kvalitní stahovací kalhotky a tvarující spodní prádlo vás zeštíhlí a budete mít pocit, že máte postavu menší až o dvě velikosti. Stahovací a tvarující spodní prádlo je vhodné pro každou ženu. Využívají jej v hojné míře ženy a dívky, které mají nějaké to kilo navíc, jsou ale i oblíbeným kusem oděvu u štíhlých žen, které chtějí zvýraznit své křivky a cítit se při tom pohodlně při každé příležitosti. Prádlo vyrobené z velmi příjemného mikrovlákna a moderních materiálů je pro maximální pohodlí bezešvé.

Stahovací kalhotky

Velkou výhodou, jako mají stahovací kalhotky, je to, že mohou sahat až do pasu, čímž pěkně vytvarují bříško i boky v místech, kde se vám často dělají takzvaná druhá záda. Zařezané prádlo a vzniklé faldy prostě nevypadají vůbec dobře. Velmi kvalitní a elegantně vypadající stahovací kalhotky jsou určené pro všechny typy žen. Ty si díky tomuto jednoduchému filtru velikostí snadno najdou ideální stahovací prádlo, které splňuje veškeré jejich vysněné představy o postavě.

Elegantní stahovací prádlo vysoké kvality

Správnou funkčnost stahovacího a tvarujícího prádla vám zajistí jen kvalitní spodní prádlo. Proto je důležité při jeho výběru nehledět jen na vzhled spodního prádla, ale hledat i prověřené značky. Můžeme vám doporučit stahovací prádlo od společnosti INTIMIDEA, s.r.o. Je zárukou vysoké kvality, moderního provedení podle nejnovějších módních trendů a zajistí správnou funkčnost i elegantní vzhled. Není dnes zdaleka určeno jen plnoštíhlým ženám. Hlavním účelem je sice samotné zeštíhlení, ale především i dokonalé vytvarování daných partií. Vhodně zvolené stahovací, podpůrné a tvarující prádlo zakryje nedokonalosti a pozvedne přednosti. Vyhladí siluetu a zakryje obrysy spodního prádla.

Přidat komentář

   

Zdraví