oblékání

Módní trendy se neustále mění a letos se můžeme těšit na úžasné modely. Dobrou zprávou je, že v letošním roce se můžete těšit na oblíbené styly. V některých ohledech budeme trochu experimentovat, ale obecně se vrátíme ke kořenům. Populární bude hlavně:

  • denim,
  • květiny,
  • netradiční podpatky,
  • kůže.

Džínové kalhoty, bundy i sukně budou stylové

Denim je populární po desítky let. Letošní rok nebude žádnou výjimkou. Pořídit bílé kalhoty dámské nebo klasický denim dopadne vždy dobře. Z denimu si ale můžete pořídit také halenky, bundy nebo sukně. Každý kus oblečení z tohoto materiálu letos bude vypadat dobře na ženách i mužích.

Plastické květiny najdeme hlavně na šatech

Květiny jsou velmi oblíbeným vzorem po mnoho let. Letos se můžeme těšit na jejich 3D podobu, která bude připevněná na šatech. Zvolit sesterské šaty bude skvělé do práce. I zde můžete zvolit květinový vzor. Plastické květiny ale budou něco úplně jiného. Velmi populární je hlavně květ toulcovky, která vypadá jako designová květina i v reálu.

Jedinečné podpatky

Boty na podpatku samozřejmě nikam nezmizí, ale trochu se promění. Módní návrháři přichází s velmi originálními podpatky. Některé vypadají jako zlaté řetězy, jiné jako z doby kamenné. V další sezóně budou populární hlavně netradiční podpatky, které vás odliší od všech ostatních žen v okolí. A všichni budou obdivovat vaši odvahu, až si takové boty vezmete na nohy.

Kožené bundy pro každou příležitost

Jednoduchost kožené bundy s výraznými prvky potěší všechny milovníky rock'n'rollu a motorkářského outfitu. Z kůže najdete na trhu nejen klasické motorkářské bundy, ale také vintage styl. Stejně tak se nemusíte spoléhat pouze na černou kůži. Stejně dobře na vás bude vypadat také v béžové nebo červené barvě. Jaký styl si pro svůj šatník zvolíte během letošního jara a léta?

Zdroj obrázku: Alones / Shutterstock.com

Přidat komentář

   

Zdraví