PUMA

Globální sportovní značka PUMA a Selena Gomez společně představují další verzi oblíbené siluety Cali. Teniska Cali Star s metalickými prvky je určena pro všechny ženy, které se nebojí v městských ulicích zazářit.

„Musíte jít za svými sny. Nebojte se vystoupit z davu a být samy sebou,“ vzkázala ambasadorka značky PUMA Selena Gomez všem ženám.

Cali Star je další trendy teniskou jedné z nejoblíbenějších siluet PUMA Cali. Elegantní, nadčasový tvar boty je doplněn čistými designovými prvky a liniemi, které nikdy nevyjdou z módy. Klasický kalifornský design Cali s perforováním na špičce obohacují nepřehlédnutelné kovové detaily.

Staňte se středem pozornosti v nových Cali Star v černé nebo bílé barvě s metalickými prvky na patě boty, nebo v minimalističtějších a sněhově bílých Cali Star Triple White se zářivým zlatým logem PUMA.

Vybrané verze Cali Star jsou k dispozici již nyní u prodejců Footshop, Queens, A3Sport, UrbanStore, Vemzu, Dual Sport, Shooos, LionSport.

Něco málo o Seleně Gomez

Selena Marie Gomez je americká zpěvačka, herečka a producentka. Gomez, která se narodila a vyrůstala v Texasu, zahájila svou kariéru účinkováním v dětském televizním seriálu Barney & Friends. V mládí se proslavila rolí Alex Russo v televizním seriálu Čarodějky z Waverly, který získal cenu Emmy. Zahrála si v mnoha filmech jako je: Spring Breakers, Getaway, The Dead Don't Die, Deštivý den v New Yorku a další.

Gomez vydala se svou bývalou kapelou tři alba. Také vydala 3 alba, jako sólový umělec.

V roce 2017 prodala přes sedm milionů alb a 22 milionů singlů po celém světě. Má velkou sledovanost na sociálních sítích a jednou patřila k nejsledovanějším osobám na Instagramu. Mezi další podnikání Gomez patří řada make-upů, oděvů, kabelek, parfémů a produkční společnost s názvem July Moonhead Productions. Spolupracovala s různými charitativními organizacemi a ve věku 17 let byla jmenována velvyslankyní UNICEF.

Přidat komentář

   

Zdraví