výplata

Malý úvěr, jenž vytrhne trn z paty? Jistě, dokonce nemusíte ani čekat na běžný pracovní den.

Občas se nám nečekané výdaje zkrátka nevyhnou – musíme jen vyřešit, jak je financovat, a to ideálně co nejdříve to bude možné. Sousedé odmítnou, širší rodinný kruh nemá dost peněz, výplata je ještě relativně daleko. Co s tím? Pomůže nebankovní půjčka, díky níž budete mít peníze bleskově a také diskrétně, takže zůstanete ušetřeni soucitných pohledů známých. Proč si dělat zbytečné vrásky, když je tu elegantní řešení snad úplně pro každého?

Bez složitých formalit, už za pouhých pár minut

A jak dlouho bude trvat, než si blesková půjčka najde cestu na náš bankovní účet? V dnešní době velí všemu internet, tak jistě není překvapením, že půjde vlastně jen o několik málo okamžiků. Bez dalších poplatků, telefonických hovorů nebo osobních schůzek, které jen zabírají zbytečný čas a řeší se na nich obvykle to, co by jinak šlo vyřídit vlastně jen a pouze po internetu. Schválení žádosti obratem, finanční problémy proto vyřešíte také velmi rychle. A na co si půjčit? Opravdu, na cokoliv jen chcete, protože tato půjčka je bezúčelová…

- Elektrospotřebič, který zrovna dosloužil, potřebuje obratem nahradit – investujte právě sem.

- Nákup potravin do zásoby, protože výplata bude za dva týdny, žít ale potřebujete tady a teď.

- Provozní výdaje domácnosti, složenky, dovolená, stejně jako desítky dalších různých věcí.

Snadná pomoc pro každou příležitost, kdy jsou třeba dodatečné finanční prostředky. Ne vždy má totiž domácnost dost financí, zvláště pokud jde o takzvané nečekané výdaje – přijdou ze dne na den, ale musíte je řešit – pokud možno – okamžitě. Proč si ale dělat starosti, když se nabízí nebankovní řešení přesně na míru?

Proč by měl o vaší půjčce vědět každý?

Svěřené informace budou v bezpečí, osobní údaje zůstanou tam, kde mají. Nemusíte se proto obávat, že se někdo dozví o tom, že si vůbec sjednáváte půjčku – ať už by to byl kdokoliv, nejen lidé z vašeho nejbližšího sociálního okolí. Ochránit soukromí je priorita, a to nejen když žijete na maloměstě, kde jsou klepy denním chlebem mnohých zdejších starousedlíků. Záruka diskrétnosti je proto velmi vítaná, na pobočce vás někdo zahlédnout může, ovšem obrazovku PC ve vašem obýváku už neuvidí vlastně vůbec nikdo nepovolaný…

Kolik si můžete půjčit a na jak dlouho?

Lhůta splatnosti a také nejnižší a nejvyšší možná částka, přesně to je jistě otázka mnohých zájemců o podobnou půjčku. Je to ale vlastně snadné, protože půjčka do výplaty má jasně stanovené mantinely. Půjčit si můžete klidně jen pouhou tisícovku, ale také až 15 000 Kč, doba splatnosti je nastavitelná až na čtyři týdny, přičemž nejkratší podobná lhůta trvá 7 dnů. Rozmezí si pak vlastně už každý klient nastaví úměrně svým osobním potřebám. Složenky za dva tisíce nebo lednička za osm tisíc? Záleží už jen na vás!

Minimální požadavky na klienty aneb vysoká dostupnost

Co je třeba vyřídit, když žádáte o půjčku? Potvrdit totožnost a také poukázat na osobní příjmy, které doložíte výpisem z bankovního konta. Poskytovatel tak bude mít jasno, že na půjčku máte, aniž by musel složitě prohledávat registry dlužníků nebo se ptát banky na vaši platební morálku. To by ovšem proces vyřízení půjčky značně prodloužilo – a rozhodně by nebylo možné dohodnout se už za několik málo minut. Podmínky krátkodobých půjček jsou přitom jasně dané, trvalé bydliště v ČR, věk odpovídající plnoletosti (tedy 18+) a pravidelný měsíční příjem, jenž je doložen výpisem z banky, ev. daňovým přiznáním za poslední rok v případě OSVČ. Tedy jinak řečeno, minimum podmínek, stačí se představit a prokázat, že půjčka nebude pro rozpočet problémem!

   

Zdraví