Guess

Ušetřit při nákupech? Tak to je sen! A tenhle sen se i vám může velice snadno splnit! Pokud milujete nakupování, ale vždycky se děsíte, na kolik vás „nálety na obchoďáky“ vyjdou a jestli potom vaše peněženka nebo bankovní účet nezapláče, pak byste měli vědět, že při jednom nákupu v nejkrásnějším nákupním centru v Praze můžete ušetřit opravdu slušný „balík“!

 

Nákupní centrum, kde „bydlí“ více jak 200 značek

Nákupní centrum Premium Outlet Prague Airport se nachází jen pět minut od letiště a jen 30 minut přímo z centra hlavního města. Centrum je situováno do podoby staré Prahy a dýchá kouzelnou atmosférou. Stalo se domovem pro více jak 200 módních značek, přičemž některé z nich jsou známé po celém světě.

Svou nákupní vášeň zde můžete uspokojit trendy značkami, jako například legendami módního světa Guess, Alpine Pro, Salamander či Desigual outlet.

Jeden nákup vaší peněžence ušetří až 3 000 Kč!

Ne, opravdu vidíte dobře. Při jednom nákupu v nákupním centru Premium Outlet Prague Airport skutečně můžete ušetřit až 3 000 Kč. Značkové oblečení, doplňky a boty jsou zde totiž k dostání za více než lákavé outletové ceny, které nikde jinde nenajdete.

Byla by škoda nepořídit si třeba slušivou džínovou bundičku Pepe Jeans, roztomilé a něžné šatičky Twinset nebo dokonale pohodlné tenisky Alberto Velturiny prakticky za hubičku, co myslíte?

Chcete ušetřit ještě více?

Už teď si možná mnete ruce a nemůžete se dočkat, až svůj šatník vybavíte novým oblečením za super ceny.

Tak ještě chvilku počkejte a poslouchejte: co byste řekli na to, že byste mohli ušetřit ještě více? A to klidně i o několik tisíc korun? Pokud nadšeně přikyvujete hlavou, že přesně tohle chcete, tak sledujte akce, které pro vás tento outlet u letiště připravuje. Z již tak dost nízkých outletových cen totiž pravidelně slevuje a vy tak můžete ušetřit hotový ranec!

Přidat komentář

   

Zdraví