Chemický peeling

Trápí vás akné na obličeji nebo mastná pleť? Máte rozšířené póry nebo pigmentové skvrny? Pak zkuste chemický peeling, který vám pomůže zlepšit tyto nedokonalosti. Chemický peeling se také využívá k omlazení pleti, zjemní drobné vrásky a pleť je po zákroku vypnutá.

Co je chemický peeling

Ovocné kyseliny v chemickém peelingu na obličej odloučí povrchové rohové buňky. Tyto buňky jsou nahrazeny novými ze spodních vrstev. Po chemickém peelingu tak dojde nejen ke zjemnění pigmentací, ale také k vypnutí pokožky a stažení pórů. Je to velmi účinná metoda omlazení pleti, obzvláště pro hrubší a mastnou pleť

S čím vám chemický peeling může pomoci

Chcete-li nejen omladit svou pleť, ale také se zbavit nedokonalostí, které se vyskytují na obličeji nebo v dekoltu. Chemický peeling může pomoci:

  • zjemnit drobné vrásky,
  • vypnout pokožku,
  • zlepšit akné,
  • stáhnout rozšířené póry,
  • zmírnit projevy mastné pleti,
  • s tvorbou melazmatu (nadměrná tvorba pigmentu v obličeji),
  • zmírnit pigmentace z nadměrného slunění.

chemicky peeling se vyuziva nejen k omlazeni pleti

Novinkou je retinolový omlazující peeling, který je vhodný i pro velmi citlivou pleť. Metodu retinolového peelingu využívá například estetická klinika BcD Clinic Praha. Retinolový peeling pokožku nepřesušuje, takže není po zákroku podrážděná a přecitlivělá a současně aktivuje produkci nových buněk, zvyšuje kvalitu pokožky a pomáhá s výrazným odstraněním pigmentace.

Řešení pro mastnou pleť i aknózní pokožku

Pokud máte mastnou pleť, rozšířené póry, pigmentové skvrny nebo chcete bojovat s akné, pak je chemický peeling neboli chemický resurfacing skvělým řešením. Jedná se o neinvazivní omlazení pleti, jehož účinek je možné ještě znásobit navazujícími zákroky, jako je laserové omlazení pleti, biostimulační laser nebo mikrojehličková radiofrekvence. Více o těchto a dalších způsobech omlazení pleti zde.

Přidat komentář

   

Zdraví