Kuřecí maso Kréta s pikantní zeleninou a sýrem Feta

Potřebujeme pro čtyři osoby:
4 kuřecí prsa
2 červené a 2 žluté papriky
1 cuketu
2 větší mrkve


3 rajčata
250 g žampiónů
sýr Feta,(Balkánský měkký sýr se slanou chutí)
koření curry
olivový olej
tabasco
pepř, sůl
alobal

Příprava:
Zeleninu omyjeme, očistíme. Papriky nakrájíme na plátky 3 cm silné. Cuketu a mrkev rovněž nakrájíme na kolečka. Rajčata rozčtvrtíme, žampióny rozpůlíme. Vše vložíme do mísy, přidáme olivový olej, 1 lžíci curry, 1/4 čajové lžičky soli, malou špetku pepře, 1/2 čajové lžičky tabasca. Vše dobře smícháme. Roztříháme alobal na čtyři kusy cca 30x30 cm. Na každý dáme porci zeleniny a dobře uzavřeme. Asi 10 minut grilujeme na grilu. Ozdobíme sýrem Feta.
Maso grilujeme asi 2x3 minuty z každé strany. Vícekrát obracíme, až je křupavé.

Podáváme s křupavou houskou a dobrou omáčkou ke grilovaným pokrmům.

Přidat komentář

   

Zdraví